Xiamen Stone Fair 2017

Publisert 05.04.2017

Torger Lingelem fra Rocks of Norway og Thor-Anders Lundh Håkestad på Lundhs-standen på Xiamen Stone Fair

Euroroc, den europeiske natursteinsforeningen, inviterte Olav Hallset og Ali Tirna fra Norsk Bergindustri til å delta på Xiamen Stone Fair, verdens største natursteinsmesse som arrangeres årlig i Kina. 

Det er god norsk deltakelse på messen, med flere stands fra natursteinsmiljøet rundt Larvik, i tillegg til mange deltakere fra norske bedrifter.

Norsk Bergindustri deltok på møtet mellom den europeiske og kinesiske natursteinsorganisasjonen. Vårt æresmedlem Ragnar Kjeserud fra Askim Stenindustri har tidligere hatt rollen som president i Euroroc og "vikarierte" som visepresident i møtet med kineserne. HMS og utfordringer med komposittmaterialer var blant temaene i møtet. 

Ragnar Kjeserud (lengst til høyre) i midlertidig rolle som visepresident i Euroroc under møte med den kinesiske natursteinsorganisasjonen. 

Lundhs AS var godt representert og introduserte Norsk Bergindustri for kunder, fabrikker og samarbeidspartnere i Kina. De har bygget opp et imponerende apparat for foredling og promotering av Larvikitt i det internasjonale markedet. I en tid der naturstein utfordres av komposittmaterialer er det et viktig arbeid som gjøres for at Norges nasjonalbergart skal øke sin kommersielle posisjon. 

Ferdig bearbeidet Larvikitt i Xiamen 

Det var en svært lærerik tur, og Norsk Bergindustri takker Euroroc for å ha gjort det mulig for Olav og Ali å delta. 

Logg inn

Dersom du var tillitsvalgt før lanseringen av våre nye nettsider, kan du motta passord til din gamle konto ved å trykke "glemt passord" under.

For å opprette en konto, vennligst send en e-post til epost@norskbergindustri.no.

glemt passord?
×